Så skriver media om SwAFHF

Swedish Air Force Historic Flight uppmärksammas ofta i media. Här kan du de de artiklar som vi får publicera på hemsidan


Svensk Flyghistorisk förening

SFF Svensk Flyghistorisk Förening bedriver genom sin medlemsservice en postorderverksamhet som står till alla medlemmars förfogande.
Länk till SFF - www.flyghistoria.org/

SFF är en ideell förening som grundades 1961 och är Sveriges största flyghistoriska organisation med närmare 6000 medlemmar  - flyghistoriker, flyghistoriskt intresserade eller flygintresserade i största allmänhet. SFF stöder forskning samt omhändertagande och dokumentation av svensk flyghistoria. Verksamheten äger rum enskilt eller i grupp, bland annat i regionavdelningar på 14 olika platser i landet, från Skåne till Norrbotten.

Svensk Flyghistorisk Tidskrift 6/2015 - På turné med Swedish Air Force Historic Flight
Svensk Flyghistorisk Tidskrift 6/2015 - En helg 2015 med Swedish Air Force Historic Flights propeller-division
Svensk Flyghistorisk Tidskrift 3/2012 - Viggen flyger, tack vare Swedish Air Force Historic Flight

Utländsk press

Massmedia om SwAFHF
Har du sett någon artikel om Swedish Air Force Historic Flight som inte finns med på vår sida så tipsa oss. Skicka en länk till webbmaster@swafhf.se
 


Intresset för flyg är enormt stort så stort att det finns en mediaindustri om flygplan. Key publishing i Storbrittanien är en av de största i Europa med en utgivning av över 20 tidningar som enbart handlar om flyg.

 

 

RAF Waddington International Air Show 17 June 2013
Warbirds news 2013 09 01 The Swedish Air Force Historic Flight From Within the Cockpit
Virgorous Viggen 07 10 2012 • AVIATION HISTORY
Vojna Industija - 2012_SAAB 75 godina_Povijest u zraku